ضرورت توجه به مطالعات راهبردی در راه توسعه صنعت پتروشیمی

ضرورت توجه به مطالعات راهبردی در راه توسعه صنعت پتروشیمی به گزارش کار و درآمد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر متنوع سازی بازارهای هدف و بررسی و شناسایی فرصت ها و چالش های توسعه صنعت پتروشیمی کشور در ۲۰ سال آینده تاکید کرد.



به گزارش کار و درآمد به نقل از وزارت نفت، حسن عباس زاده یکشنبه (۲۶ اسفند) در آیین افتتاح دفتر مطالعات راهبردی پتروشیمی (خانه پتروشیمی) با تاکید بر اهمیت ایجاد یک پایگاه مطالعاتی برای بهبود تصمیم گیری ها در صنعت پتروشیمی اظهار نمود: بررسی چالش ها و فرصت های موجود در توسعه زنجیره ارزش، همینطور راهکارهای جذب سرمایه در صنعت نیازمند مطالعات و تحقیقات دقیق برای انتخاب بهترین مسیر پیشرفت صنعت پتروشیمی است.
وی ضمن اشاره به ناترازی حوزه انرژی اضافه کرد: این مورد بر نگهداشت، تولید و توسعه پایدار محصولات پتروشیمی تاثیر گذار است و باید کار مطالعاتی روی این مورد صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی یکی از اهداف مطالعاتی در صنعت پتروشیمی را در حوزه تأمین پایدار خوراک برای رسیدن به هدف رشد سالانه ۸ درصدی دانست و اظهار داشت: چالش اصلی صنعت پتروشیمی تأمین خوراک پایدار می باشد. صنعت پتروشیمی ۱۰۰ میلیون تن ظرفیت دارد که ۲۰ درصد آن خالی است و این مورد از موضوعات مطالعاتی می تواند باشد که برای اطمینان از پایداری خوراک به وجود بیاید.
عباس زاده ضمن اشاره به بررسی وضع بازارهای بین المللی بخصوص هند، چین، عربستان، قطر و آفریقا و ضرورت شناسایی محصولات مورد نیاز و کشورهای هدف، بر لزوم انجام مطالعات دقیق برای شناسایی نیازهای بازار، ظرفیتهای موجود و متنوع سازی بازارهای هدف تاکید کرد.
وی حوزه کربن بخصوص گازهای مشعل را مطالبه ملی با اهمیتی برای انجام مطالعات راهبردی در خانه پتروشیمی دانست و خاطرنشان کرد: پروژه آمایش سرزمینی هم در شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دستور کار است و بناست بر مبنای آن صنایع پایین دستی برای هر استان بررسی و تعریف شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه کارشناسان و استفاده از تجربیات آنها برای پیشبرد اهداف و پروژه های پتروشیمی، خواهان آغاز هرچه سریع تر مطالعات موردنیاز برای بهبود وضعیت صنعت پتروشیمی در کشور شد.

ایجاد سازوکار مؤثر برای ارتباط با نهادهای علمی داخلی و بین المللی

محمدصادق جوکار، رئیس مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی هم در این آئین، هدف این مؤسسه را ایجاد یک سازوکار مؤثر برای ارتباط با نهادهای علمی و دانشگاهی داخلی و بین المللی دانست و اظهار داشت: این مرکز به دنبال توسعه مکانیسم هایی است که بتواند به شکل عملیاتی به موضوعات مختلف ازجمله قیمت گذاری، جریان سازی رسانه ای و تحولات سیستم های پتروشیمی بپردازد.
وی ضمن اشاره به شورای سیاستگذاری برای تعیین مباحث اساسی و تشکیل گروههای مطالعاتی بیان نمود: این گروه ها به بررسی موضوعات مانند تحولات قیمت و نیازهای پژوهشی می پردازند و خروجی آنها به شکل هفتگی و ماهانه به وزارت نفت عرضه می شود.
رئیس مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی تاکید کرد: این مرکز همینطور به مدل سازی داده ها و پیشبینی تقاضای انرژی در کشور پرداخته و در تلاش است با استفاده از روبات های مانیتورینگ، اطلاعات دقیقی از بازار و رسانه ها به دست آورد.
جوکار ضمن اشاره به بحث آینده پژوهی و تحلیل و پیشبینی آن بر مبنای داده های موجود اظهار داشت: این مرکز تلاش دارد با تشکیل شبکه ای از اندیشکده ها و نخبگان به تصمیم گیری های بهتر و مؤثرتر در حوزه پتروشیمی کمک نماید.

1403/12/27
14:34:29
5.0 / 5
76
تگهای خبر: توسعه , تولید , سرمایه , سیستم
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران کار و درآمد در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد
کار و درآمد: راهی نو جهت زندگی بهتر ، همراه شما در راه موفقیت


karodaramad.ir1396 - 1404 : حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است