نایب رئیس كانون انجمن های صنفی كارگران ساختمانی:

اختصاص سهمیه بیمه به کارگران ساختمانی را به فال نیک می گیریم

اختصاص سهمیه بیمه به کارگران ساختمانی را به فال نیک می گیریم به گزارش کار و درآمد، نایب رییس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی اقدام سازمان تامین اجتماعی در اختصاص و توزیع سهمیه بیمه کارگران ساختمانی را به فال نیک گرفت و اظهار داشت: دیگر با محدودیت منابع روبه رو نیستیم برای اینکه با ابلاغ قانون از طرف رییس جمهور، منابع کافی و مورد نیاز برای تحت پوشش قرار گرفتن کارگران ساختمانی تامین و کسری بودجه تامین اجتماعی برطرف خواهد شد پس پس از این منتظر شنیدن خبر خوش افزایش تعداد سهمیه بیمه کارگران ساختمانی هستیم.



به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، با دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و به مناسبت هفته کارگر، توزیع و اختصاص ۱۰۰۰۰ سهمیه بیمه کارگران ساختمانی به شعب این سازمان صورت گرفت.

بر اساس اعلام سازمان تامین اجتماعی از سال ۱۳۹۹ تا حالا درجهت رضایتمندی کارگران زحمتکش ساختمانی، نسبت به پذیرش و جایگزینی متقاضیان بیمه کارگران ساختمانی با افراد غیرواقعی و اختصاص سهمیه مربوطه اقدام شده و طی این مدت حدود ۷۰ هزار نفر از متقاضیان جدید در شعب تامین اجتماعی نامنویسی و مورد پذیرش بیمه کارگران ساختمانی قرار گرفته اند.

در روزهای اخیر و به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نسبت به اختصاص مجدد سهمیه پذیرش بیمه کارگران ساختمانی به کلیه شعب اقدام شده است به نحوی که این سازمان اعلام نموده با وجود کمبود منابع حاصل از سهم کارفرمایی نسبت به توزیع و اختصاص سهمیه پذیرش بیمه کارگران ساختمانی به تعداد ۱۰، ۰۰۰ نفر به کلیه شعب این سازمان اقدام شده تا قسمتی از کارگران ساختمانی از مزایای این قانون بهره مند شوند.

طبق اعلام این سازمان، پذیرش و پوشش بیمه ای افرادی که در انتظار این نوع بیمه هستند، متناسب با وصولی از محل مجموع عوارض صدور پروانه ساختمانی و سهمیه اختصاص یافته در شعب این سازمان صورت خواهد گرفت.

در همین راستا هادی ساداتی ـ نایب رییس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی در گفت و گو با ایسنا، با ابراز خرسندی از این اقدام سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: اختصاص و توزیع سهمیه بیمه به تعداد ۱۰۰۰۰ کارگر ساختمانی را به فال نیک می گیریم و امیدواریم که کارگران بیشتری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرند.

وی اظهار داشت: برمبنای آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به بخش ساختمان است و کارگران ساختمانی بیش از پیش در معرض لطمه های شغلی و حوادث ناشی از کار هستند، بدین جهت لازم است شرایط برخورداری این قشر زحمتکش از مزایای بیمه تامین جتماعی فراهم گردد.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی درعین حال اختصاص ۱۰۰۰۰ سهمیه بیمه به کارگران ساختمانی را کافی ندانست و اظهار داشت: این رقم در مقابل ۴۰۰ هزار قطعی بیمه رقم زیادی نیست و اگر آنرا در شعب کل کشور تقسیم نماییم، جزو اعداد به حساب نمی آید ضمن آنکه طی سالهای قبل سهمیه بیمه جدیدی اختصاص نیافته بود.



ساداتی درباره ی دلیل قطع بیمه ۴۰۰ هزار کارگر اینطور توضیح داد: کلیه شعب دستور اداری و ابلاغ اداری دارند در خصوص این که هر ۳ ماه یکبار باید ۳ درصد کاهش داشته باشند و روال اینطور استنباط می شد که شعب در راستای خاتمه و قطع اهتمام داشتند. به عقیده من حالا زیر ۵۰۰ هزار نفر بیمه پرداز هستند و کمترین خواسته جامعه کارگران ساختمانی این است که هرچه سریع تر کارگران متقاضی تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار بگیرند.

وی اشاره کرد: ما امیدواریم اگر تغییر نگاهی در تامین اجتماعی به وجود آمده در پشتیبانی از قشر کارگر ساختمانی، عده بیشتری از کارگران در انتظار تحت پوشش قرار گیرند برای اینکه کارگران ساختمانی امیدی به بیمه نداشتند و با دستور اخیر مدیرعامل سازمان این امیدواری در آنها به وجود آمد که به فال نیک می گیریم.

این مقام کارگری در آخر با اشاره به ابلاغ استفساریه از طرف رییس جمهور اظهار داشت: ما دیگر با محدودیت منابع رو به رو نیستیم برای اینکه با ابلاغ قانون از طرف رییس جمهور به دستگاه های ذیربط منابع کافی و مورد نیاز برای تحت پوشش قرار گرفتن کارگران ساختمانی تامین شده است. کمیسیون ماده ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری که در استفساریه به عنوان منابع معرفی شده سبب شد تا کسری بودجه تامین اجتماعی برطرف شود؛ پس پس از این منتظر شنیدن خبر خوش افزایش تعداد سهمیه بیمه کارگران ساختمانی هستیم.

در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رییس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب در هفته کار و کارگر برگزار گردید، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر در این مراسم از رییس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و اظهار داشت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می رود و کم اهمیت تر نزد مسئولین می شود. از شما خواهش می نماییم که به این مساله رسیدگی کنید. توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این بخش از کارگران، توجه به شریف ترین بخش کارگران کشور است. کارگران ساختمانی نسبت به بسیاری دیگر از کارگران مستحق تر هستند.

به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، یازدهم اردیبهشت ماه امسال و در هفته کار و کارگر رییس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید جهت اجرا به وزارتخانه های راه و شهرسازی، کشور، امور اقتصادی و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ نمود تا کارگران ساختمانی از نعمت بیمه تامین اجتماعی بهره مند شوند.





منبع:

1403/02/22
14:24:25
5.0 / 5
280
تگهای خبر: اقتصاد , بیمه , جامعه , سازمان
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است