وزیر راه دردیدار با دبیركل اتحادیه بین المللی حمل ونقل جاده ای:

رکورد ۲۰ میلیون تنی ترانزیت از ایران می شکند

رکورد ۲۰ میلیون تنی ترانزیت از ایران می شکند به گزارش کار و درآمد، وزیر راه و شهرسازی در مسافرت خود به ژنو با دبیرکل اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای دیدار و در رابطه با افزایش سهم ایران از جابجایی کالای ترانزیتی در کریدور شمال و جنوب و شرق و غرب گفتگو کرد.


به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، فرزانه صادق بامداد امروز در دیدار با اومبرتو پرتو دبیرکل اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای اعلام نمود: خوشبختانه اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای (ایرو)، بعنوان نهاد عالی بین المللی در قسمت حمل و نقل جاده ای، همکاری نزدیک و صمیمانه ای با وزارت راه و شهرسازی ایران دارد و بدون شک افزایش سهم ایران در جابجایی کالای ترانزیتی در کریدور شمال و جنوب و شرق و غرب، با استفاده از ابزارهای مترقی ایرو بخصوص راهکارهای دیجیتال، محقق می شود.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: ما در سال ۱۴۰۳ شمسی، به رکورد ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالای ترانزیتی از ایران دست می یابیم و این موضوع، لزوم ارتباط قوی تر با ایرو را نشان داده است.
صادق ضمن بیان فرصت های همکاری در حوزه حمل و نقل بین المللی تصریح کرد: تبادل اطلاعات تجاری و قوانین حمل و نقلی بین کشورهای عضو کنوانسیون تیر برای تقویت تجارت لازم است و امیدوارم با تسهیل گری ایرو نهائی سازی مبحث ایمنی کارشناسان حمل و نقل جاده ای و امکان تعامل با صندوق ایمنی جاده ای تسریع شود.

ظرف ۲ هفته آینده ریاست دوره ای کمیسیون بین دولتی تراسیکا را به عهده می گیرد

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که ایران ظرف دو هفته آینده ریاست دوره ای کمیسیون بین دولتی تراسیکا را به عهده می گیرد، اظهار داشت: درحال سازماندهی برای برگزاری اجلاس وزرای کمیسیون بین دولتی تراسیکا هستیم و امیدواریم این نشست فرصت های کم نظیری برای توسعه تعاملات منطقه ای و تقویت نظام تیر فراهم آورد.
دبیرکل ایرو در این نشست با اشاره به اینکه انتخاب وزیر زن برای حوزه ی حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران الهام بخش حوزه حمل و نقل در جهان است و انگیزه بخش حضور زنان در صنعت حمل و نقل می شود که تاکنون در جهان از ۱۰ درصد فراتر نرفته است.
وی با تایید نظر وزیر راه و شهرسازی در مورد لزوم تحقق صلح در منطقه با ابزار حمل و نقل تصریح کرد: تجارت از راه حمل و نقل جاده ای ابزار تحقق صلح و ثبات در جهان است.
او همینطور اظهار داشت: ایران رهبر و پیشتاز اجرای کنوانسیون تیر در منطقه است و شرکت ها و فعالان حمل و نقل جاده ای در ایران ده ها سال دانش و تجربه در زمینه حمل و نقل جاده ای با استفاده از کنوانسیون تیر در اختیار دارند و همکاری ایران در توسعه ترانزیت منطقه از راه پیاده سازی این کنوانسیون در همه کشورهای منطقه و همسایه ایران می تواند بسیار موثر باشد.
لازم به ذکر است؛ کنوانسیون تیر، کنوانسیونی است که به منظور حمل درب به درب و بدون توقف کالا با استفاده از حمل و نقل جاده ای از مبدا تا مقصد عمل می کند.



منبع:

1403/11/24
11:37:35
5.0 / 5
57
تگهای خبر: اتحادیه , توسعه , حمل و نقل , سازمان
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران کار و درآمد در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد
کار و درآمد: راهی نو جهت زندگی بهتر ، همراه شما در راه موفقیت


karodaramad.ir1396 - 1403 : حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است