در گفت وگو با كار و درآمد مطرح شد

عدم وابستگی به چاه های نفت با سرمایه گذاری در صنعت نساجی

عدم وابستگی به چاه های نفت با سرمایه گذاری در صنعت نساجی به گزارش کار و درآمد، رئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع دستی اتاق تعاون ایران بر ضرورت سرمایه گذاری در صنعت نساجی و فرآوری پشم در کشور تصریح کرد و اظهار داشت: اگر در قسمت نساجی سرمایه گذاری شود، دیگر احتیاجی به واردات پشم با ارز آزاد نداریم و به دلارهای نفتی وابسته نخواهیم بود.



عبدالله بهرامی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با راهکارهای تقویت تعاونی های فرش و حل مشکلات آنها اظهار نمود: همانطور که دولت تقویت بخش مردمی را در نظر دارد، بخش خصوصی هم مایل است در این حوزه به دولت کمک نماید. مهم ترین کار اینست که در بحث تولید فرش و تأمین مواد اولیه برای بافندگان اقدام گردد و برای این منظور باید سرمایه گذاری صورت گیرد.

وی افزود: اگر در بحث فراوری فرش سرمایه گذاری شود، اساسا صنعت نساجی کشور متحول خواهد شد و این امر می طلبد که یک ارگان بزرگتر و خارج از مرکز ملی فرش این سرمایه گذاری و مدیریت راهبردی را به دست گیرد.

رئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایع دستی اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه سالانه نزدیک به ۶۰ میلیون تن پشم در کشور تولید می شود، اظهار داشت: در حال حاضر ۶۰ میلیون رای دام کوچک داریم و در بدترین شرایط دستکم ۶۰ میلیون تن پشم تولید می نماییم ولی چون فراوری نمی شود به هدر می رود.

بهرامی خاطرنشان کرد: متاسفانه به علت عدم فراوری، ناچاریم که با ارز آزاد پشم را بخریم و مجدد وارد نماییم اما اگر در این بخش سرمایه گذاری صورت بگیرد، صنعت نساجی کشور متحول می شود و تحول صنعت نساجی یعنی رقیب خیلی از کشورها مثل ترکیه بودن.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف با اشاره به اینکه همه زیرساخت ها برای فرآوری پشم در کشور موجود است، اضافه کرد: در حال حاضر شبکه های تولید و دامداری وجود دارد و مراکز نساجی زیادی داریم که میتوان از ظرفیت آنها بهره برد ولی متاسفانه به روز نمی شوند چونکه این مسأله در اولویت نبوده و دلارهای نفتی راحتتر به دست آمده است، بنابراین صنعت داخلی به فراموشی سپرده و مورد غفلت واقع شده است.

به گفته وی صنعت نساجی به علت گردش مالی و صادرات بالا می تواند تحول عظیمی در کشور به وجود بیاورد به نحوی که دیگر احتیاجی به چاه های نفت و دلارهای نفتی نباشد.




1403/06/02
13:42:34
5.0 / 5
224
تگهای خبر: اتحادیه , تعاونی , تولید , سرمایه
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است