هادی ابوی در گفت وگو با ایسنا، اقدام وزارت كار در شناسایی رسته های پركشش را مثبت ارزیابی كرد و گفت: با شناسایی رسته های دارای بازار كار كه تقاضای زیادی برای آنها وجود دارد، بخش اعظمی از اشتغال ساماندهی می شود.
وی ادامه داد: در كنار این كار باید كارها به دست مردم سپرده شود و شرایط كسب و كار برای مردم به خصوص فارغ التحصیلانی كه دنبال كار تولیدی هستند، آسان شود.
ابوی متذكر شد: امروز در شهرهای كوچك واحدهای تولیدی در حال تعطیلی هستند و از كمترین ظرفیت خود استفاده كرده و تبدیل به كارگاه های بسته بندی شده اند تنها به این دلیل كه كارخانه های بزرگ و معروف بازار را قبضه كرده اند و اجازه اتصال كارخانه های كوچك را هم نمی دهند. سیاستها باید به گونه ای اجرا شود كه كارخانه های بزرگ قند به كارگاههای كوچك تولید آب نبات تبدیل نشوند و به حیات خود ادامه دهند.
به اعتقاد دبیركل كانون عالی انجمن های صنفی كارگران، فضای كسب و كار باید گشوده شود تا هر تولید كننده ای بتواند با برند خودش وارد شود و از این طریق رقابت سالم و عادلانه شكل بگیرد نه آنكه همه تولیدی ها تحت سیطره كارخانه های بزرگ قرار بگیرند.
وی متذكر شد: قانون بهبود فضای كسب و كار به این دلیل تصویب شد تا فضای اشتغال برای جذب فارغ التحصیلان و جویندگان كار مهیا شود.
این مقام مسئول كارگری با بیان اینكه سرمایه گذاری در ایران باید توجیه پذیر باشد، گفت: متاسفانه بخشی از ایرانیان، خارج را برای سرمایه گذاری انتخاب می كنند و در بورس ها و ساخت و سازهای خارجی سرمایه گذاری می كنند در حالی كه اگر یك سوم این سرمایه ها وارد كشور شود انقلاب بزرگی در تولید و اشتغال به وجود می آید.
به گفته ابوی، سرمایه گذاری داخلی موجب می شود در زمینه صادرات به رشد قابل ملاحظه ای برسیم و همزمان كیفیت تولید را بالا ببریم و كالای مرغوبتر تولید كنیم.