به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، علی ربیعی امروز در همایش "خیرین كارآفرین، كارآفرینان خیر" در مجموعه تلاش اظهار نمود: از محل منابعی كه برای اشتغال روستایی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت در نظر گرفته شده، آمادگی داریم برای طرح ها و ایده های خیرین كارآفرین و كارآفرینان اختصاص بدهیم. البته به دنبال پول پاشی نیستیم و درصددیم تا كار پرارزش كارآفرینان به جای اثربخشی برود.
وی اظهار داشت: امسال تندیس مرحوم عالی نسب را به عنوان جایزه كارآفرینی انتخاب كردیم و معتقدیم كسانی كه دانش، سرمایه و پول خویش را به این كشور میخ می كنند، پرارزش هستند و فضایی كه تولید می كنند تا عده ای در آن مشغول كار شوند، قابل احترام است.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی اقدام كارآفرینان خیر را پرارزش دانست و با تاكید بر ضرورت جریان سازی كارآفرینی برای توانمند كردن مردم اظهار داشت: باید فضای كارآفرینی را در بخش هایی تولید كنیم كه در آن هم توسه كارآفرینی شكل بگیرد و هم گروه های هدف و آحاد جامعه را شامل شود تا از این طریق یك نظام كارآفرینی در این كشور به وجود آید.
ربیعی خیر جمعی را به منزله عمل صالح دانست و اظهار داشت: امروز در ارتباط با بحث كارآفرینی و رابطه كارآفرینی با خیر جمعی چند نوع رابطه برقرار است. یك سری كارآفرینی برای گروه های هدف كه كارآفرینان تنها معلولان را به كار می گیرند، نوع دیگری از كارآفرینی كه افراد دارای سوء پیشینه و سابقه دار را استخدام می كنند و این نوع كارآفرینی برای گروه های هدف به سرعت در حال گسترش است.
وی اظهار داشت: جامعه ما دارای ارزش های گرانقدری است، منتهی آنها را فراموش كرده ایم و باید این سنت ها و ارزش های فراموش شده را احیا كنیم. متاسفانه خیر جمعی خیلی وقت است كمرنگ شده و امروز كمتر می بینیم كه پیرمردی را از خط كشی خیابان عبور بدهند.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: امر وز نیاز داریم جامعه را همراه كنیم و فرصت های برابر اجتماعی برای همه قائل شویم. در جامعه ای كه پر از صدمه اجتماعی است، خانواده مصون نیست بنابراین اگر طیفی از امر خیر را دور هم جمع كنیم و در جامعه گسترش بدهیم، موفق خواهیم بود.